Summer Snow Parks

Skattmansö (Enköping)

OBS! Stängt sommaren 2019 men vi hoppas återkomma nästa sommar.

Den natursköna Skattmansöbacken utanför Enköping är Sveriges första Summer Snow Park med unika vinterupplevelser året runt!*


Skattmansö ligger nära till för alla!
20 min från Enköping och Sala
40 min från Norra Stockholm, Uppsala och Västerås

Sommartid kan du åka slang, skjuta skumpilar på arenan spela fotbollsbiljard, besöka vår unika minigolfbana, hoppborg, curling, och mycket annat! 
Eller varför inte bara ta en fika i solen!

Glöm inte att boka in ditt kalas, läger eller företagsevent för en oförglömlig upplevelse!

Kolla under vårt Kalendarium vad som är på gång!
Du kan även se mer om våra aktiviteter under fliken priser.
Samt.. facebook

Lite om vädret:
SOLSKEN!! Fantastiskt! Kom och njut av glass och iskall dricka. Ha kul med alla våra aktiviteter och avsluta sedan med ett svalkande bad i någon av badsjöarna i närheten! Kan det bli bättre?

REGN. Jo, det händer ju tyärr men ta bara med en omgång torra kläder för många av våra aktiviteter går faktiskt snabbare i regn (mindre friktion). Regnar det mycket så kan ni gå in i vår stora caféstuga.

Nyhet! 
Grey Sunday/Grå-söndag. Dagar (oavsett veckodag) då www.yr.no visar gråväder men inget regn (vid avläsning 10.00 på morgonen och hela den aktuella dagen) kör vi 25% rabatt på åka-allt-korten hela den dagen! Om www.yr.no visar regn hela dagen (vid avläsning 10.00 på morgonen) så kommer vi köra 50% på åka-allt-korten. Men det lär väl aldrig hända (vi bor ju i Sverige)... OBS! Hänvisa till "Grey Sunday" i kassan för att ta del av rabatten! OBS! Gäller inte under våra Summer Snow Camp veckor (då vi har kraftigt rabatterade priser ändå).

* Vintertid sköter Skattmansöådalens Förening backen med fantastisk skidåkning, pulka, längd m.m. Besök gärna deras hemsida för mer information. En av de finaste backarna i Mälardalen!

Bild från vår anläggning i Skattmansö
Bild från vår anläggning i Skattmansö