Välkommen till vår spännande äventyrs-minigolf! 

Vårt fokus har varit att skapa fantasifulla banor där alla kan ha kul. 

Priser (ingår även i vårt åka-allt-kort):
Vuxna: 30 kr
Barn upp till 12 år och Seniorer över 65 år: 20 kr
Barn under 4 år spelar för 15 kr

OBS! Ta helst inte fler klubbor med er än vad ni behöver för sällskapet (t.ex. en vuxenklubba och en barnklubba för en familj). Så slipper ni släpa på klubborna och vi har fler klubbor att låna ut till nästa sällskap. Alla tar var sin boll. Spela gärna banorna i valfri ordning.

Minigolfregler:

 • Antingen spelar ni med de gamla vanliga reglerna med undantag att t.ex. yngre eller ovana spelare kan få slå från de lättare startplattorna som är markerade med en grön cirkel på vissa utvalda banor.
 • Alternativt spelar ni med våra egna regler:
  1. Banorna spelas i valfri ordning. Man har max 7 slag för varje bana.
  2. I gruppen rekommenders max 6 personer och alla slår ut i följd efter varandra. Då alla slagit varsin gång fortsätter den som är närmst hål.
  3. Skulle en boll krocka med en boll så spelar man från sin nya position (vilket innebär att man lite som i krocket medvetet kan sikta på andras bollar)..
  4. Hamnar bollen utanför banan får spelaren lägga in den där den åkte ut och plikta 1 slag enligt vanliga minigolfregler. 

  Ni inom sällskapet kan såklart själva göra upp regler.  Bestäm gärna på förhand vad som gäller för fridens skull! Tag god hand om såväl utrustning som anläggning.